lleida_marxa

Centre de documentació

Centre de documentació

El Centre de Documentació i Biblioteca del Museu disposa d’un nombrós fons bibliogràfic i documental sobre art modern i contemporani, amb una especial dedicació a l’art del segle XX a Lleida. El fons de la biblioteca es composa d’uns 7.000 volums, entre els quals s’inclouen monografies, catàlegs, revistes, dossiers documentals, reculls de premsa i material audiovisual en diversos suports.

El centre disposa, també, d’arxius de diferents artistes amb documentació original. Entre tots ells caldria destacar l’arxiu personal i la biblioteca privada de l’artista Leandre Cristòfol i l'arxiu privat i col·lecció de plaques de vidre de començaments del segle XX de Baldomer Gili i Roig.

Per consultar els fons de la biblioteca és necessari concertar la visita.

També podreu trobar-hi tot un seguit d'articles publicats en catàlegs del Museu. Sempre que es reconegui l'autoria de l'obra, aquests articles podran ser reproduïts, distribuïts i comunicats públicament, tot i que no es podran utilitzar per a finalitats comercials. En les obres derivades caldrà citar sempre l'autoria de la cita.

Creative Commons License
museu
Biblioteca del Museu

][