lleida_marxa

El Morera a casa

El Morera a casa

Com ja sabeu, per la seguretat i protecció dels nostres visitants i treballadors, el Museu d'Art Jaume Morera està tancat al públic.Al Museu estem convençuts que l'art pot ser rellevant per a les persones, que pot ajudar-nos en tot moment a canalitzar emocions i pensaments i eixamplar els nostres horitzons, una dimensió especialment adequada en els moments que estem vivint.
Amb aquest compromís, posem en marxa El Morera a casa, una iniciativa digital per a tots els públics amb l’objectiu de continuar gaudint de l’art i els seus continguts a través de diferents iniciatives i materials.

----------------------------------------

Exposicions virtuals a Google Art Project

L'Art Project és un projecte de col·laboració únic amb algunes de les institucions d'art més aclamades de l'món perquè els usuaris puguin descobrir i contemplar obres d'art en línia amb tot luxe de detalls. El projecte s'ha anat ampliant de manera espectacular des de la seva presentació. En l'actualitat, hi ha més de 45.000 objectes disponibles en alta resolució, entre ells el que corresponent a les col·leccions del Museu d'Art Jaume Morera, organitzats en tres reportatges o exposicions virtuals.Museu d'Art Jaume Morera a Google Art Project
"Encontres amb la col·lecció"
"Art i viatge"
"Tresors"

----------------------------------------

Confinaments

    
   

----------------------------------------

Material educatiu 

    
  

][