lleida_marxa

Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus 2019

Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus 2019

El proper dissabte 18 de maig celebrarem el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus amb una jornada de portes obertes de les 11.00 a 14.00 h del matí i de les 17:00 a les 24.00 h de la nit. A més de l’accés lliure i gratuït a l'exposició "Inventari General", podreu gaudir de diverses activitats.

Del 14 al 19 de maig
Activitat - Diàleg “Els museus com a eixos culturals. El futur de la tradició”
Des de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran volem fer possible un diàleg entre cultures i tradicions pròpies i d’arreu del món, a fi d’esdevenir eixos culturals amb la voluntat de desenvolupar un paper actiu dintre de les nostres comunitats. El Museu d’Art Jaume Morera ha creat un diàleg entre una peça de Benet Rossell (Àger, 1937- Barcelona, 2016) i una peça d’Insun Yu (Nonsa, Corea del sud, 1975). Els viatges, el retorn al lloc d’origen i l’empremta que deixa aquest trànsit entre diferents cultures, són els vincles que uneixen les obres d’aquests dos artistes.
 
Dissabte, 18 de maig
De les 20:00h a les 24:00 h
Cançons Visuals de Xavi Bové
Cançons Visuals és una instal·lació interactiva que pretén crear un vincle entre les cançons i les seves representacions visuals, personalitzat per cada visitant i realitzat en directe. Una experiència en què el visitant se sent com un director d’orquestra de pinzells virtuals, i es pot endur la seva obra impresa un cop acabada la interpretació.


museu
Nit dels Museus

][