lleida_marxa

Exposicions

Actuals

[<] Tornar enrere

Exposicions /
 • Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani
  Del 14 de desembre de 2021 al 24 d'abril de 2022. Prorrogada fins al 3 de juliol de 2022
  Museu d'Art Jaume Morera

  Sales d'exposició
  Comissariat: Jesús Navarro Guitart


  El Museu d’Art Jaume Morera de Lleida ha vist darrerament incrementada la seva col·lecció gràcies als dipòsits d’obra de la Generalitat de Catalunya corresponents a les darreres compres del Pla Nacional de Fotografia i el Pla Integral de les Arts Visuals.
   
  En aquest sentit, i amb l’objectiu de donar a conèixer aquest patrimoni comú recentment adquirit, el Museu té previst presentar a les seves sales d’exposicions des del 14 de desembre de 2021 al 24 d’abril de 2022 la mostra “Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d’Art Contemporani”.

  Aquesta exposició recollirà l’obra dels fotògrafs vinculats a les terres de Lleida Paula Artés, Santi Iglesias, Espe Pons, Jordi V. Pou, Toni Prim i Palmira Puig, corresponents als dipòsits derivats de les adquisicions de 2019, 2020 i 2021 de la Col·lecció Nacional de Fotografia.
   
  L’exposició mostrarà també les adquisicions corresponents a la Col·lecció Nacional d’Art Contemporani, que des de l’any 2018 s’han dipositat al nostre Museu, en total 39 obres dels artistes Antoni Abad, Nora Ancarola, Mar Arza, Albert Bayona, David Bestué, Albert Coma Estadella, Enric Farrés Duran, Núria Güell, Carles Hac Mor, Àngel Jové, Martin Llavaneras, Pere Llobera, Pol Merchan, Marina Núñez, Olga Olivera-Tabeni, Joan Pallé, Antoni Pinent, Carles Pujol, Lluís Trepat i Rubén Verdú.

  L'exposició, que ocupa totes les sales d'exposicions del Museu, es podrà visitar fins el 24 d'abril de 2022. [+] Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia (Fulletó).    [+] Encreuaments. Dipòsits de la Col·lecció Nacional d'Art Contemporani (Fulletó)   [+] Dossier de premsa  

][