lleida_marxa

Notícies i activitats

Notícies i activitats

[<] Tornar enrere

 • La Nit dels Museus
  Dissabte, 15 de maig de 2021

  De les 17:00 h a les 22:00 h
  Portes obertes a les exposicions “Carles Porta. La casa infinita” i “Inventari general. Col·lecció del Museu d’Art Jaume Morera”
  Aforament limitat al 50 % de la capacitat.  De les 17.00 h a les 21.00 h
  PUCK Cinema Caravana
  La PUCK Cinema Caravana és una caravana habilitada com a cinema. El seu interior és una sala de projecció minúscula en què hi caben 7 persones. Una experiència artística única, ideada per Carles Porta, en què públic de totes les edats pot descobrir el millor cinema d’animació d’autor d’arreu del món. 
  Places i aforament limitat. Cal fer inscripció prèvia.

  Normativa i procés d’inscripció
  •Podran accedir a la PUCK Cinema Caravana grups bombolla de mínim 4 persones i màxim 7 persones en sessions de 10 minuts.
  •L’entrada és gratuïta.
  •S’obrirà un termini de preinscripció del dilluns, 10 de maig a les 9:00 h fins al dimecres, 12 de maig a les 22:00 h. La preinscripció s’haurà de realitzar mitjançant el següent formulari.
  •En el formulari de preinscripció, el responsable del grup, haurà d’indicar les seves dades de contacte, els noms i cognoms de tots els membres del grup i la franja horària en què vol assistir, de les 17.00 h a les 19:00 h o de les 19:00 h a les 21.00 h.
  •El dijous, 13 de maig, durem a terme un sorteig i els guanyadors rebran un correu electrònic de confirmació de la inscripció i l’hora assignada de la seva sessió. 
  •Per accedir a l’activitat, s’haurà de mostrar la reserva (correu electrònic) en un dispositiu mòbil. Caldrà presentar-se 15 minuts abans de l’hora assignada per tal de configurar la sessió. 
  •En cas de no poder assistir a l’activitat, us agrairem que ho comuniqueu al Museu. D’aquesta manera podrem donar l’oportunitat d’assistir a l’activitat a altres grups que hagin quedat en llista d’espera.
  •Per accedir a l’activitat serà obligatori l’ús de mascareta i la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic.   La Nit dels Museus torna a la ciutat de Lleida.
  Museus i equipaments patrimonials i culturals de la ciutat celebren conjuntament aquesta iniciativa europea amb un seguit d’activitats gratuïtes per a tothom i portes obertes a les seves exposicions.

  Podeu consultar el programa de tots els equipaments de la ciutat en el següent enllaç

  Des de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida també han creat un document on es poden consultar totes les activitats dels museus i equipaments del territori lleidatà per celebrar el Dia Internacional dels Museus, que se celebra del 15 al 18 de maig. En el següent enllaç hi trobareu tot el programa.
  Puck Cinema Caravana

][