lleida_marxa

Publicacions

Infomuseu

Introdueix el teu Nom i Cognoms i l'adreça electrònica per rebre la informació relativa a les activitats del Museu o per donar el teu consentiment per seguir rebent-la


Formulari subscripció i/o
Consentiment del tractament de dades personals
:

Els camps marcat amb un * són obligatoris. Marqueu més a baix la casella Accepto i el botó Envia


INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable
Ajuntament de Lleida. CIF P2515100B. Plaça Paeria 1. 25007 Lleida.
Adreça del Delegat de Protecció de Dades: mmorera@paeria.es

Finalitat
Transmetre informació sobre l'activitat del Museu d'Art Jaume Morera i gestionar i mantenir actualizades les dades de persones de contacte que es relacionin amb el Museu d'Art Jaume Morera.
Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui el servei de l'“Infomuseu” i mentre no s’indiqui la revocació a rebre més informació.
Legitimació
Consentiment de la persona interessada.
En cas que inclogueu dades de tercers, haureu d’informar-los del que s’indica en aquesta plana amb caràcter previ a la seva inclusió.
Destinataris
No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal.
Drets
Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, en qualsevol moment, enviant la vostra sol·licitud a Museu d'Art Jaume Morera, Carrer Major, 31, Edifici Casino, 25007 Lleida. Tel.: (+34) 973 700 419, mmorera@paeria.cat.
Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
No obstant, si us adreceu prèviament al delegat de protecció de dades aquest us ajudarà a resoldre el cas.

][