Educaciˇ

El Morera a casa

Com ja sabeu, per la seguretat i protecció dels nostres visitants i treballadors, el Museu d'Art Jaume Morera està tancat al públic.Al Museu estem convençuts que l'art pot ser rellevant per a les persones, que pot ajudar-nos en tot moment a canalitzar emocions i pensaments i eixamplar els nostres horitzons, una dimensió especialment adequada en els moments que estem vivint.Amb aquest compromís, posem en marxa El Morera a casa, una iniciativa digital per a tots els públics amb l’objectiu de continuar gaudint de l’art i els seus continguts a través de diferents iniciatives i materials.

----------------------------------------

Exposicions virtuals a Google Art Project

L'Art Project és un projecte de col·laboració únic amb algunes de les institucions d'art més aclamades de l'món perquè els usuaris puguin descobrir i contemplar obres d'art en línia amb tot luxe de detalls. El projecte s'ha anat ampliant de manera espectacular des de la seva presentació. En l'actualitat, hi ha més de 45.000 objectes disponibles en alta resolució, entre ells el que corresponent a les col·leccions del Museu d'Art Jaume Morera, organitzats en tres reportatges o exposicions virtuals

Museu d'Art Jaume Morera a Google Art Project
"Encontres amb la col·lecció"
"Art i viatge"
"Tresors"

----------------------------------------

Material educatiu - Xavier Gosé

El 2015, juntament amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya i coincidint amb el centenari de la mort de l’artista, vam organitzar una exposició antològica de Xavier Gosé, un dels artistes catalans més internacionals dels inicis del segle XX. L’obra de Gosé es troba entre el modernisme i l’art decó i s’inspira en la vida mundana dels cafés-concert, les midinettes, les prostitutes, els passejants dels bulevards, en les curses de cavalls, els esportistes i en Montmartre. El seu estil refinat i elegant va copsar a la perfecció la moda i les siluetes de la societat francesa.

En la web del MNAC trobareu el material educatiu relacionat amb l'exposició.

Us oferiim també

una Fitxa  

de l’activitat familiar “Objectes perduts” en la que us proposem que us acabeu d’inventar els vestits de les dues noies protagonistes de la peça “Le manteau bleu”.

][