NotÝcies i activitats

NotÝcies i activitats

[<] Tornar enrere

 • II Jornada de Patrimoni i Educaciˇ
  20 i 21 de marš de 2020

  Programa

  Els propers 20 i 21 de març se celebrarà al Museu de Lleida la II Jornada de Patrimoni i Educació, organitzada conjuntament per la Xarxa de Museus de les terres de Lleida i Aran, el Museu de Lleida i la Universitat de Lleida, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià.

  El Museu d’Art Jaume Morera hi participarà explicant l’experiència de l’activitat educativa familiar “Objectes perduts”.

  Els objectius de la jornada són obrir un espai de formació, debat i coneixement d’experiències tant locals com nacionals relacionades amb l’educació i el patrimoni; donar a conèixer la vessant transversal i interdisciplinària, i presentar algunes de les seves potencialitats com a eina educativa. Es farà èmfasi en dos aspectes concrets: accessibilitat i inclusió.
  La Jornada s’adreça a professionals del patrimoni i els museus, a l’estudiantat en formació de múltiples àrees de coneixement i al personal docent de tots els nivells. La Universitat de Lleida reconeix l’assistència a la jornada amb 1 crèdit ECTS de matèria transversal (estudis de Grau) amb avaluació, i també és una activitat reconeguda pel Pla de Formació de Zona del Segrià del Departament d’Educació.

][