lleida_marxa

Agenda d'Activitats

Programa de visites

VISITES COMENTADES PER AL PÚBLIC EN GENERAL
Diumenge, 18 de novembre, a les 12.00 h
"Destacats de la  col·lecció"
En aquesta visita coneixerem deu obres singulars de la col·lecció del Museu d’Art Jaume Morera que ens oferiran una visió general dels seus fons i ens permetran contextualitzar períodes, tècniques, grups d’artistes, temàtiques i fins i tot plantejar-nos el mateix concepte d’obra mestra.
Preu: 4€ per persona (places limitades) 

Diumenge, 16 de desembre, a les 12.00 h
"Inventari en femení"
En aquest itinerari volem visibilitzar algunes de les dones artistes que formen part de la col·lecció del Museu. Es tracta d’un recorregut per l’art dels segles XX i XXI a partir de la creació femenina que ens permetrà mostrar tant l’evolució de l’art com de la condició de la dona artista, la seva formació, el seu reconeixement i la seva projecció social. 
Preu: 4€ per persona (places limitades) 
Inscripcions: Oficina de Turisme de Lleida (C. Major 31, bis), de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 19.00h. Tel. 973 700 319. A/e: infoturisme@paeria.es 


VISITES FAMILIARS 
"Objectes perduts”
Visita familiar autoguiada 
Us oferim la possibilitat de descobrir en família els misteris de l’exposició “Inventari general”. En una caixa hi trobareu un seguit de pistes i enigmes que us permetran fer un recorregut per la mostra.
Per a famílies amb nens i nenes de 3 a 12 anys
Activitat gratuïta 
Diumenge, 23 de desembre, a les 11.30h
Taller de Nadal 
Taller familiar en el que gràcies a la col·laboració de grans i petits treballarem alguna de les tècniques artístiques presents en la mostra “Inventari general” per elaborar una decoració nadalenca.
Per a famílies amb nens i nenes de 4 a 12 anys (inscripcions i més informació a partir del mes de desembre) 
museu

][