lleida_marxa

Agenda d'Activitats

Programa de visites

VISITES COMENTADES PER AL PÚBLIC EN GENERAL

Destacats de la col·lecció
Diumenge, 26 d'agost, a les 12,00h
4€ per persona (places limitades)


En aquesta visita coneixerem deu obres singulars de la col·lecció del Museu d'Art Jaume Morera que ens oferiran una visió general dels seus fons i ens permetran contextualitzar períodes, tècniques, grups d'artistes, temàtiques i fins i tot plantejar-nos el mateix concepte d'obra mestra.

Inventari en femení
Diumenge,30 de setembre, a les 12.00h
4€ per persona (places limitades)


En aquest itinerari volem visibilitzar algunes de les dones artistes que formen part de la col·lecció del Museu. Es tracta d’un recorregut per l’art dels segles XX i XXI a partir de la creativitat femenina que ens permetrà mostrar tant l’evolució de l’art com de la condició de la dona artista, la seva formació, el seu reconeixement i la seva projecció social.

Elles
Diumenges, 18 de novembre i 16 de desembre, a les 12.00h 
4€ per persona (places limitades)


La representació de la dona al llarg de la història de l’art ha estat lligada a diferents conceptes sobre el rol que ha desenvolupat en el context social que l’envolta. A partir de diverses obres de la col·lecció, descobrirem com ha estat l’evolució de la representació femenina en l’art modern i contemporani.Picos de la Najarra de Jaume Morera
Constel·lacions. Obres de la col·lecció
Diumenge, 28 d’octubre, a les 12.00h
4€ per persona (places limitades)

L’obra Picos de la Najarra de Jaume Morera ens ofereix la possibilitat d’endinsar-nos en les diferents campanyes pictòriques a l’aire lliure que l’artista va realitzar a la Sierra de Guadarrama durant diversos hiverns a finals del segle XIX. Conegut com el pintor de les neus, Jaume Morera fou un dels principals representants del paisatge realista a Espanya, un moviment pictòric basat, entre d'altres, en l'observació directa de la natura.

Inscripcions a les visites: Oficina de Turisme de Lleida (C. Major 31, bis), de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 19.00h. Tel. 973 700 319. A/e: infoturisme@paeria.es

VISITES FAMILIARS

"Objectes perduts”
Visita familiar autoguiada
Per a famílies amb nens i nenes de 3 a 12 anys


Activitat gratuïta Us oferim la possibilitat de descobrir en família els misteris de l’exposició “Inventari general”. En una caixa hi trobareu un seguit de pistes i enigmes que us permetran fer un recorregut per la mostra.

Taller de Nadal
Diumenge, 23 de desembre a les 11.30h

Per a famílies amb nens i nenes de 4 a 12 anys (inscripcions i més informació a partir del mes de desembre) Taller familiar en el que gràcies a la col·laboració de grans i petits treballarem alguna de les tècniques artístiques presents en la mostra “Inventari general” per elaborar una decoració nadalenca.

][